Leírás:

ClevaPure™ eredeti himalájai sólámpa, párásító és éjszakai fény.

Segít enyhíteni gyermeked megfázásos és orrdugulásos tüneteit.

A díjnyertes ClevaPure™ sólámpa és párásító meleg megnyugtató éjszakai lámpaként, párásítóként és aromaterápiás diffúzorként is használható.

A lámpában található valódi himalájai sókristályok „melatoninbarát” fényt adnak, ami segít nyugodt, pihentető alvási környezetet teremteni a kisbabák és gyermekek számára.

Amikor babád orrdugulással küzd, a ClevaPure sólámpa és párásító használata segíthet a felsőlégúti tünetek enyhítésében, csillapíthatja a torokfájást és segíthet a száraz, viszkető bőrön. Ez segít a gyermekednek abban, hogy jobban aludjon.

Alakítsd át a párásítót aromaterápiás diffúzorrá úgy, hogy egyszerűen adj hozzá néhány csepp illóolajat a vízhez. Ez elősegítheti az ellazulást és a tünetek gyorsabb enyhülését, a jobb alvást. Ideális a túlfáradt és zaklatott gyermekek megnyugtatására.

Tulajdonságok:

Vízkapacitás: 200 ml

Legfeljebb 20 m2-es helyiségekhez használható.

Univerzális csatlakozó: 110-240 V

6 óra folyamatos/12 óra szakaszos működési idő.

Tartalék izzót és Himalájai sószikla csomagot tartalmaz.

Illóolajok használata:

Az egyik dolog, amiért hasznos az új ClevaPure sólámpa és párásító, hogy néhány csepp illóolajat is hozzáadhatsz a diffúzorhoz, hogy illatosítsd a levegőt a kicsi szobájában.

De milyen olajokat érdemes használni? Íme néhány javaslat, valamint az illóolajok használatának néhány alapszabálya.

Levendula: Ez a tökéletes olaj, ha ellazulásról és alvásról van szó. Segíti gyermeked nyugodt éjszakai pihenését. Minden korosztály használhatja.

Kamilla: Egy másik kedvelt olaj, amely nyugtató tulajdonságairól ismert. A kamilla segít megnyugtatni a nyűgös/érzékeny kicsiket, és ellazítja őket, alvásra készen.

Narancs: Az édes narancsolaj fantasztikus energiájú tulajdonságokkal rendelkezik, amely segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást. Azt is mondják, hogy fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Más narancsfából desztillált olajok, mint például a Neroli (a narancsvirágból) és a Petitgrain (a narancsfa leveleiből) ugyanolyan nyugtató és hangulatjavító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Bergamott: Egy másik citrusfélékhez kapcsolódó olaj. Nyugtató hatású, fertőtlenítő és antibakteriális hatású, álmatlanság, szorongás, fokozott izgatottság megszüntetésére is kiválóan használható, vagy ha a kicsinek csak rossz napja van. Nem használható közvetlenül lefekvés előtt!

 

Noha az illóolajok csodálatos eszközei a jó közérzetnek, fontos, hogy megfelelően használjuk őket. Az olajokat soha nem szabad helyileg (a bőrön) használni, kivéve, ha hordozóolajjal vagy krémmel hígítják, és SOHA nem használható 3 hónaposnál fiatalabb csecsemőknél, mert bőrük nagyon érzékeny.

Ne ess kísértésbe a kámforos olajok használatával, amikor a kicsi megfázik, mert irritációt okozhatnak. A himalájai sókristályok és a lámpa által a levegőbe szórt nedvesség segít az orrdugulás enyhítésében.

Kerüld az erős olajok használatát csecsemők és kisgyermekek körül, mint az eukaliptusz, teafa, szegfűszeg, fahéj, borsmenta, édeskömény és rozmaring.

A tisztaság biztosítása érdekében válassz illóolajokat megbízható márkáktól. Az olcsó olajok vegyszerekkel és mesterséges illatanyagokkal lehetnek keverve.

Mindig kövesd a biztonsági irányelveket és használati utasításokat a ClevaPure sólámpa és párásító használatakor, és tartsd az illóolajokat gyermekektől távol.

Kezelési útmutató:

Figyelmesen olvasd el a használati útmutatót t a termék használata előtt. A ClevaPure sólámpa és párásító használati útmutatóját itt találod.

Elektromos készülék. Nem játék. Kérjük, használat közben mindig felügyeld gyermeked.

Ezt a készüléket csak a mellékelt tápegységgel szabad használni.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy túlzott használat során a magas páratartalom a helyiségben penészgombák és más mikroorganizmusok elszaporodását eredményezhetik.

A párásító körüli területet tisztán és szárazon kell tartani. Ha nedvesség lépne fel, csökkentsd a teljesítményt vagy használd ritkábban. Ne engedd, hogy a puha bútorok nedvesek legyenek.

Használat után mindig ürítsd ki és szárítsa meg a tartályt.

Tárolás előtt győződj meg arról, hogy a párásító tiszta, száraz és vízmentes.

 

FIGYELMEZTETÉS

Mindig friss vizet használj minden használatkor, és 3 naponta tisztítsa meg a tartályt. Ha ez nem történik meg, baktériumok elszaporodhatnak a tartályban.

Soha ne használd a lámpatestet a védőbúra nélkül.

Ellenőrizd, hogy a termék adattábláján feltüntetett feszültség megegyezik-e az otthonában lévő feszültséggel.

Az áramütés elkerülése érdekében soha ne merítsd vízbe vagy más folyadékba a terméket, annak vezetékét vagy csatlakozóját.

Feltöltés vagy tisztítás előtt mindig győződj meg arról, hogy a készülék ki van húzva a konnektorból. Soha ne használd a terméket más célra, mint amire tervezték.

Ha a termék, a dugó vagy a kábel megsérül, azonnal húzd ki és ne használd. A sérülésveszély elkerülése érdekében a bárminemű javításokat képzett szakembernek kell elvégeznie.

Ez a termék nem tartalmaz a felhasználó által karbantartható alkatrészeket. Ne szereld szét.

Soha ne adj hozzá tisztítószert vagy vegyszereket.

Mindig hideg vízzel használd.

Javasoljuk, hogy desztillált vizet használj az optimális működés érdekében.

Figyelj oda, hogy a tápkábel nehogy lelógjon az asztal vagy a munkalap széléről. Ne helyezd forró felületre.

8 év alatti gyermekek nem kezelhetik.

A párásítót mindig sima és stabil felületre helyezd.

Csak háztartási használatra alkalmas.

Ne használd a szabadban.

Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékát ne dobd a kommunális hulladék közé.

Felelősségteljes újrahasznosítás: Az Európai Unió egész területén a CE-szimbólum azt jelzi, hogy ezt a terméket nem szabad a szemetesbe dobni, és nem szabad háztartási hulladékkal keverni.

Megvásárolható

Promama